SYKE on nimennyt Suomen vesistösäätiön Karoliina Vilanderin Vesistösankariksi

SYKEn valtakunnallinen Vesistökunnostusverkosto on valinnut Karoliina Vilanderin elokuun Vesistösankariksi! Vesistösankarit-​kampanja etsii vesistöjen tilaan positiivisesti vaikuttavia henkilöitä. Karoliina rikastuttaa Suomen vesistösäätiön tiimiä paitsi palvelumuotoilun ja yhteissuunnittelun asiantuntemuksellaan myös avoimella asenteellaan ja luovalla lähestymistavallaan vesiensuojelun kentällä.

LUONNOSSA paljon liikkuvalle Karoliinalle vesistöt näyttäytyvät tärkeänä virkistyspaikkana. Toisaalta hän ymmärtää myös puhtaan veden välttämättömyyden kaikelle elämälle. Tehty ura vaatesuunnittelun puolella on herättänyt Karoliinassa sisäisen vastuullisuuden kipinän, joka motivoi auttamaan myös muita löytämään saman.

Tekoja lähellä tavallista ihmistä

Tuore Vesistösankari peräänkuuluttaa luovia vesiensuojelun tekoja ja ymmärrettävän arkikielen käyttöä, jotta tavallinen kansalainen ei tulisi rajatuksi toiminnan ulkopuolelle. Näin yhä useampi voi vaikuttaa vesistöjen tilaan — ja olla oman elämänsä Vesistösankari!

Lue alkuperäinen artikkeli tästä »

Vesistökunnostusverkoston Vesistösankarit-​kampanjaan voi edelleen ehdottaa vesiensuojelun saralla ansioituneita henkilöitä.