Yhteistyöllä voimme parantaa Suomen vesistöjen tilaa

Suomen vesien hyvä tila ei ole itsestäänselvyys. Ihmisen toiminta on muuttanut vesistöjämme vuosisatojen ajan, ja globaali monimuotoisuuskato ja ilmastonmuutos ovat aitoja uhkia myös Suomen sisävesille. Kumppanuusohjelmaamme osallistumalla tuet Suomen vesien hyväksi tehtävää työtä.

Suomen vesistösäätiön toiminnan tavoitteena on edistää vesien käytön kestävyyttä, suojelua ja kunnostusta niin, että vetemme säilyisivät puhtaina myös tulevilla sukupolville. Työmme kulmakiviä ovat vesiin liittyvän tietoisuuden lisääminen, vesien nostaminen osaksi yhteiskunnallista keskustelua, sekä käytännön työ vesien hyväksi.

kumppanuusohjelma

Aika toimia Suomen vesistöjen hyväksi on nyt!

Toivotamme yrityksenne tervetulleeksi kumppanuusohjelmaamme, jonka avulla parannamme yhdessä Suomen vesistöjen tilaa. Saatte avullamme konkreettisia ohjeita, joiden kautta yrityksenne voi muuttaa toimintaansa vesien kannalta kestävämpään suuntaan. Tuemme teitä aiheeseen liittyvässä viestinnässä, joka tekee vesivastuutyönne näkyväksi.

Tarjoamme kolme eri tasoista ja sisältöistä ohjelmaa, joista voitte valita yrityksenne kannalta sopivimman vaihtoehdon. Ohjelmat on nimetty uhanalaisten vaelluskalalajiemme mukaan muistuttamaan vesiensuojelutyön tärkeydestä niissä eläville eläin- ja kasvilajeille.

Kumppanuusohjelman esite »

Kumppaneinamme olette osa yhteistä verkostoa, joka auttaa meitä toimimaan entistä laajemmin Suomen ainutlaatuisten vesistöjen hyväksi. Tervetuloa mukaan!

Yhteydenotot:

Auri Sarvilinna

(auri.​sarvilinna@​vesistosaatio.​fi)

Medialle ja yhteistyökumppaneille

Yhteistyökumppanimme sekä median edustajat saavat pääsyn mediapankkiimme, joka sisältää Suomen vesistösäätiön logot, kuvia sekä muuta materiaalia.

Olethan yhteydessä meihin, jos tarvitset mediapankin salasanan.

Mediapankkiin »