Yhdessä saamme aikaan hyvää

Suomen vesistöt mielletään usein maailman runsaimmiksi ja puhtaimmiksi. Hyvinvoivat vedet eivät kuitenkaan ole itsestäänselvyys. Tarvitsemme sinun apuasi.

lahjoitukset

Anna lahja, joka kasvaa tulevaisuudessa

Lahjoittamalla Suomen vesistösäätiölle tuet konkreettista työtä puhtaiden vesien puolesta. Lahjoitusvaroin edistämme vesistöjen kestävää käyttöä, suojelua ja kunnostusta. Ohjaamme varoja vesistöjen kunnostushankkeisiin ja säätiömme muuhun toimintaan, kuten yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja vesistöihin liittyvän tiedon jakamiseen. 

Verkkomaksutavat

Verkkomaksutapoina ovat luotto- ja maksukortit sekä verkkopankit. Kun käytät verkkomaksua, palvelu ohjautuu Paytrailin maksupalveluun.

Lahjoittamalla hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti.

Kertalahjoitusta ei voi perua. Maksamalla pankki- tai luottokortilla hyväksyt maksuehdot.

Lahjoitus tilille

Voit tehdä kertalahjoituksen tilisiirtona Suomen vesistösäätiön lahjoitustilille.

Saaja: Suomen vesistösäätiö sr.

Tilinumero: FI06 1544 3000 2213 53

Viesti: Viestiin voit kirjoittaa, mihin tarkoitukseen haluaisit lahjoituksesi suunnattavan. 

Yrityslahjoitus

Haluaisiko yrityksesi tukea työtä Suomen sisävesien hyväksi? 

Yritysten tuki on tärkeä osa vesiensuojelutyötä. Tukemalla Suomen vesistösäätiötä yrityksesi on mukana tekemässä käytännön toimintaa Suomen sisävesien puolesta.

Jos yrityksesi haluaa tehdä lahjoituksen Suomen vesistösäätiölle, voit tehdä sen yllä löytyvillä maksutavoilla. Täytä lisäksi oheinen lahjoituslomake. Lähetä se sitten sähköpostilla osoitteeseen auri.sarvilinna@vesistosaatio.fi yrityslahjoituksesi yhteydessä. 

 

Testamenttilahjoitus

Perinnöksi puhtaammat vedet

Kun teet testamenttilahjoituksen Suomen vesistösäätiölle, jätät oman jälkesi Suomen vesistöjen puolesta. Voit olla varma siitä, että lahjoituksesi käytetään kokonaisuudessaan sisävesiämme tukevaan työhön. Meille jokainen lahjoitus on arvokas, myös se pienempikin.

Jos kiinnostuit testamenttilahjoituksesta, löydät Suomen vesistösäätiön testamenttioppaan alta.

Testamenttiopas >>