Yhdessä saamme aikaan hyvää

lahjoitukset

Anna lahja, joka kasvaa tulevaisuudessa

Sisävesien arvo muodostuu makean veden välttämättömyydestä kaikelle elämälle. Suomen vesistöt mielletään usein maailman runsaimmiksi ja puhtaimmiksi. Hyvinvoivat vedet eivät ole itsestäänselvyys. Maassamme on kymmeniätuhansia rehevöityneitä järviä, perattuja virtavesiä ja padottuja koskia. Vesistöjämme uhkaa  luonnon monimuotoisuuden häviäminen ja lämpenevän ilmaston vaikutukset.

Lahjoittamalla tuet konkreettista työtä puhtaiden vesien puolesta. Lahjoitusvaroin edistämme vesistöjen kestävää käyttöä, suojelua ja kunnostusta.  Ohjaamme varoja vesistöjen kunnostushankkeisiin ja säätiömme muuhun toimintaan, kuten yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja vesistöihin liittyvän tiedon jakamiseen. 

lahjoita näin

Voit tehdä kertalahjoituksen tilisiirrolla.

Saaja: Suomen vesistösäätiö sr.

Tilinumero: FI06 1544 3000 2213 53

Viesti: Tilisiirron yhteyteen voit kirjoittaa viestin, mihin tarkoitukseen haluaisit lahjoituksesi suunnattavan.

Yleislahjoitus

Yleislahjoituksella turvataan vesiluonnon monimuotoisuutta. Kohteina säätiön toiminta, ajankohtaiset hankkeet, vesienhoitotyö ja kunnostukset.

Merkkipäivälahjoitus

Haluatko kerätä varoja merkkipäivänäsi ja kohdentaa ne Suomen vesistöille? Lue oheisesta napista klikkaamalla lisää oman keräyksen järjestämisestä.

Testamenttilahjoitus

Testamenttilahjoituksella voit testamentata osan omaisuudestasi säätiön toiminnan tukemiseksi ja puhtaiden vesien säilyttämiseksi tulevillekin sukupolville.

Yrityslahjoitus

Suomen vesistöt tarvitsevat tukijoita myös yritysmaailmasta. Olisiko yrityksenne kiinnostunut tukemaan Suomen vesistöjen hyvinvointia?