Tiedote: Suomen vesistösäätiö sosiaalisessa mediassa

Suomen vesistösäätiö viestii myös sosiaalisessa mediassa.

Suomen vesistösäätiö on ottanut kesäkuun alussa verkkosivujen lisäksi käyttöön myös sosiaalisen median kanavat. Suomen vesistösäätiö käyttää sosiaalisen median viestinnässään pääsääntöisesti neljää eri sosiaalisen median kanavaa. Meidät löytää Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja LinkedIn:istä.

Sosiaalinen media on tehokas väylä tiedon jakamiseen Suomen vesistöjen tilasta, Suomen vesistöjen eteen tehtävästä työstä ja toiminnasta sekä vesiluonnon ja -ympäristön tulevaisuudesta. Someviestinnässä Suomen vesistösäätiö pyrkii huomioimaan eri kanavien ominaispiirteet sekä myös käyttäjä- ja kohderyhmät. 

Haluamme luoda mielenkiintoista, positiivista ja keskustelua herättävää sisältöä eri kanavillemme. Olemme somessa myös verkostoitumassa ja tukemassa Suomessa tehtävää ympäristö- ja vesistötyötä.

Someviestinnässä pyrimme huomioimaan eri kanavien ominaispiirteet sekä käyttäjä- ja kohderyhmät. Haluamme luoda mielenkiintoista, positiivista ja keskustelua herättävää sisältöä eri kanavillemme. 

Suomen vesistösäätiön verkkosivut pysyvät virallisen tiedon kotipaikkana. Kotisivuillamme tullaan julkaisemaan artikkeleita, tiedotteita ja blogikirjoituksia. Sivustoilta löytyvän tiedon jakaminen muodostaa osan myös sosiaalisen median sisällöistämme.

Käy tutustumassa somekanaviimme ja ota kanavat seurantaan!